+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Magnifique

De Magnifique, met bijna 15 meter één van onze grootste boten, biedt volop luxe, comfort en ruimte. Bekijk hier dit pronkstuk uit onze vloot!

Geschikt voor maximaal 
10
Hutten 
4
Badkamers 
3
Classificatie 
2
3.9
 
gebaseerd op 10 recensies
Aanbiedingen 

Tot 20% korting op uw vaarvakantie 2018, boek voor 30 november.

Recensie voor de Magnifique

5
 
Very friendly welcome, but we had some problems with getting the boat ready for early departure. However the delay did not cause us probllems .
Well equipped for 8 people.
5
 
Website is niet zo handig in gebruik, maar wel heel uitgebreid.Op de bases was iedereen zeer behulpzaam en vriendelijk.Het is de derde keer dat we met le boat gaan en alle ervaringen waren positief.
Ruime boot met alles wat je nodig hebt. Goed bestuurbaar voor zo'n grote boot.
5
 
we hadden reeds een boottocht gemaakt op het "canal du midi", maar de tocht op de Lot was van een ander kaliber; maar dankzij het vaarboek dat we erbij gekregen hadden konden we onze reis perfekt volgen en alle "moeilijke"plaatsen omzeilen. Ook het zelf moeten bedienen van de sluizen - open en dichtdraaien van de deuren - vonden we een mooie afwisseling op onze tocht.
Onze tocht op het "canal du Midi" was ook met de Magnifique en zeer goed meegevallen, we hebben dan ook onmiddellijk voor deze boot gekozen.
5
 
Eilanden hoppen rond Venetië. Vooral Buro en Muro zijn aanraders. Bezinnen op een kloostereiland. De oversteek op het grote water in Venetië zelf -tussen een hele waaier van snelle en trage "bus"boten, cruiseschepen edm is een avontuur op zich !
Zeer goede comfortabele boot. Iets meer "power" zou op bepaalde momenten wel nuttig zijn.
4
 
Kan beter! WiFi werkte niet
Deuren van de boot sloten niet goed!!!
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste Servais Deroo,Bedankt voor uw reactie. We hebben de basis op de hoogte gesteld en het onderhoudsteam ter plaatse zal dit probleem aanpakken. We hopen u binnenkort weer aan boord te mogen verwelkomen!Met vriendelijke groet,