+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Elegance

Met ruim 13 meter is de Elegance huurboot ideaal voor een vaarvakantie in alle luxe. Varen op deze geweldige boot kan alleen maar als elegant worden omschreven.

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
3
Badkamers 
3
Aantal sterren boot 
3
3.8
 
gebaseerd op 11 recensies
Aanbiedingen 

Tot 15% op een vaarvakanties in 2017

 

Recensie voor de Elegance

 
over het algemeen een goede service,alleen ging alles nogal traag.iedereen heeft daar precies een vakantiegevoel,maar wij willen natuurlijk zo snel mogelijk vertrekken!
5
 
Het salesteam heeft zeer veel ervaring en houden van hun product. Ze weten wat ze verkopen, en ze waren snel, een verademing!
Elegance biedt voldoende ruimte voor 6 personen en zag er netjes uit. Op het voordek kun je heerlijk liggen.
5
 
Wij hebben telefonisch geboekt. Zeer behulpzaam bij boeken, meedenken, snel reageren en heldere informatie. Ter plekke was alles zoals vooraf besproken.
Prima boot. De boegschroef is een uitstekend hulpmiddel en echt een factor om rekening mee te houden bij het boeken.
2
 
uitstekende service - vriendelijk personeel -3° maal bij jullie - het bedrijf is aan te bevelen maar het is wel nodig dat prijzen worden aangepast (zijn zeer hoog)
boot heeft veel mankementen zoals vloer in slaapkamers is gedeeltelijk omhoog gekomen en maakt veel lawaai -te kleine bedden -teveel trapjes -geen tafel op bovendek en ook binnen kan je niet met 4 aan 1 tafel om te eten - dvd werkte niet
Reactie van 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Borremans,Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te reageren. Het spijt ons dat u teleurgesteld was met de staat waarin u de boot aantrof. We geven uw feedback door aan de basis en het onderhoudsteam ter plaatse. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.Met vriendelijke groet,
4
 
Het sales team in Nederland is super met het zoeken naarde geschikte boot en route.
As Above