Reserveer online, neem contact op of bel
+31(0)10.213.03.52
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Cirrus B

Cirrus B is een variant op de Cirrus A. Deze boot is comfortabel en makkelijk te hanteren en heeft een hut met een tweepersoonsbed.

Geschikt voor maximaal 
4
Hutten 
1
Badkamers 
1
Aantal sterren boot 
2
Aanbiedingen 

Tot 15% op een vaarvakanties in 2017

 

Recensie voor de Cirrus B

4
 
Goede informatie
Good
4
 
Good explanation.
As Above
4
 
Online geboekt, alles prima geregeld.Onze eerste vaartrip, dus we hadden veel vragen.De service in Hesse was prima, aardige mensen en heel hulpvaardig.
Prima boot, gemakkelijk te besturen.Douchen is niet echt een optie, als je niet heel veel wil droogmaken na afloop.Maar dat kan prima in een aantal havens.Het waterpeil in de tank werd niet goed weergegeven. Bleef maar op vol staan.
5
 
De service was prima: er werd geluisterd naar onze vragen, suggesties werden gemaakt zonder opdringerig te worden, er werd rekening gehouden met onze feedback, tijdens de korte opleiding werden de juiste tips gegeven.
De boot was perfect voor ons. Hoewel hij niet recent was, was hij voorzien van alle noodzakelijke comfort en ruimte en was prima te besturen. De mogelijkheid om zowel van binnenuit als van buiten te kunnen sturen, maakt deze boot tot het perfecte middel om de streek te verkennen.
4
 
Het reserveren, betalen en de ontvangst op de locatie verliep goed
Prima boot complete inrichting. Kon de sleutel voor water-dop niet vinden De motor kon echter de stroom op de rivier de Saône niet aan. De boot ging net meer vooruit